• Wekelijks nieuwe musthaves, altijd scherp geprijsd
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
  • Betaal zoals jij wilt, ook achteraf betalen mogelijk

Joan - 07 / May / 2024

Cowboylaarzen, creëer de perfecte look!

Howdy! Cowboylaarzen je hebt ze in alle kleuren & vele modellen. Ben jij net zo gek van Cowboylaarzen als wij? Met cowboy boots kan je veel outfits helemaal af stylen. Ontdek en shop onze grootste collectie cowboylaarzen ooit.

Cowboylaarzen, creëer de perfecte look!
Blogs

Howdy! Cowboylaarzen je hebt ze in alle kleuren & vele modellen. Ben jij net zo gek van cowboylaarzen als wij? Met cowboy boots kan je veel outfits helemaal af stylen. Ontdek en shop onze grootste collectie cowboylaarzen ooit.

Waarom cowboylaarzen?

De cowboy trend is en blijft HOT! Sterker nog deze wordt als maar mooier. Ook dit jaar heb je wel gemerkt dat cowboy boots erg populair zijn. Veel dames matchen vele soorten cowboy boots onder hun favoriete outfit. Wij van Smile Favorites zijn dol op deze western trend. De trend bestaat al een tijdje, in Amerika is de trend zelfs al decennia lang een fashion statement. De keuze is enorm, hoog of laag, elegant of stoer met hak of liever een stijlvol patroon? Welke is jouw favoriet?

Wij snappen dat het soms lastig kiezen is de juiste cowboylaarzen bij je outfit te matchen.  Toch is het stylen van cowboylaarzen vaak leuk en eenvoudiger dan je denkt, de meeste laarzen combineren moeiteloos bij diversen outfits. De meeste gegeven tip is houdt het simpel. Een trendy rok met cropped top is al een perfecte match voor de meeste cowboy boots. In de zomer kun je er los combineren met vele trendy jurkjes. Ga voor je favoriete kleur en het komt helemaal goed. Hieronder hebben we een paar tips voor je.

  • Casual Chic: Combineer je cowboylaarzen met een stoere jeans en een eenvoudig T-shirt voor een relaxte, maar stijlvolle look.
  • Bohemian Vibes: Ga voor een boho-chique uitstraling door je laarzen te dragen met een zwierige maxi-jurk en een leren jack.
  • Edgy Ensemble: Voeg een beetje edge toe aan je outfit door je cowboylaarzen te combineren met een leren broek en een grafisch T-shirt.

Breed assortiment cowboylaarzen

Wij zijn er dol op. Je vindt bij ons meer dan 100+ paar verschillende cowboy boots. Keuze kan soms lastig zijn daarom hieronder een selectie van onze favorites;

Cowboylaarzen Zwart:
Deze zwarte cowboy boots zijn perfect onder een leuke rok, met hun “basic black” kleur combineren ze met echt alles! De authentieke stiksels geven de echte cowboy look, waarbij de lage hak van 5 cm zorgt voor het perfecte comfort de hele dag door.

Cowboylaarzen Wit Stiksels:
Ben je opzoek naar meer elegantie en stijl ga dan voor deze stoere witte cowboylaarzen met stiksels. De witte laarzen kan je perfect matchen met een stoere jeans. Deze laarzen hebben een hogere schuin aangesneden hak van 7 cm.

Cowboylaarzen Jeans Blauw:
Denim = HOT! Deze korte cowboylaarzen in jeans look mogen absoluut niet ontbreken in je western collectie. Jeans look is dit het seizoen helemaal hot en daarom door ons uitgevoerd in te gekke jeans cowboylaarzen. Dit korte model is toch wel onze favoriet en combineer je makkelijker dan je denkt.

Cowboylaarzen Beige Suedine Kort:
Deze leuke beige laarzen zijn perfect te combineren. “Beige is the new black” Het suedine materiaal geeft een elegante maar ook stoere uitstraling wat er fantastisch uitziet. De lage hak van 5 cm zorgt ervoor dat je er moeiteloos de hele dag op kan doorbrengen.

Kenmerken van Cowboylaarzen

Cowboylaarzen herken je gemakkelijk aan hun kenmerkende iconische ontwerp. Enkele van de meest gebruikte kenmerken zijn hun;

  • Spitse neus: Cowboylaarzen hebben meestal een puntige neus die bijdraagt aan hun western esthetiek.
  • Schuine hak: De schuine hak van cowboylaarzen zorgt niet alleen voor een stoere uitstraling, maar biedt ook stabiliteit en comfort.
  • Versieringen: Van geborduurde stiksels tot metalen accenten, cowboylaarzen zijn vaak versierd met opvallende elementen die hun unieke karakter versterken.

 

Cowboylaarzen kopen bij Smile Favorites

Whiehoe. You got this! Cowboy boots hebben een rijke geschiedenis de iconische laarzen zijn uitgegroeid tot een geliefd mode item bij heel veel vrouwen over de hele wereld. Neem onder andere de inspiratie voor “Beyonce” haar nieuwe hit. Of je nu de straten van de stad doorkruist, ready bent voor je favoriete festival of de open vlaktes van het platteland verkent, cowboylaarzen voegen een vleugje westernstijl toe aan elke outfit. Shop nu je favoriete cowboylaarzen.

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Cowboylaarzen, creëer de perfecte look!
    07 / May / 2024

    Joan - 07 / May / 2024

    Cowboylaarzen, creëer de perfecte look!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Smilefavorites 9,4 / 10 - 2239 Reviews @ Webwinkelkeur